Pravilnik o zasebnosti


1. Uvod
Dobrodošli na Ime in priimek (mi, nas, ali naš). Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov in vaše pravice do zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti ureja način, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in vzdržujemo informacije, zbrane od uporabnikov (vsak posameznik, uporabnik) spletne strani Ime in priimek portal. Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto in vse storitve, ki jih ponuja Ime in priimek.

2. Informacije, ki jih zbiramo
Naša spletna stran uporablja Google Adsense in Google Analytics, ki lahko zbirata določene informacije od obiskovalcev, vključno z:

  • Informacije o brskalniku in napravi, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta, kot so vaš IP naslov, vrsta brskalnika, operacijski sistem in referenčna spletna stran.
  • Podatki o vaših interakcijah s spletnim mestom, kot so obiskane strani, kliknjeni povezave in čas, preživet na vsaki strani.
  • Standardni piškotki, ki so bistveni za delovanje spletnega mesta in vam omogočajo nemoteno uporabniško izkušnjo.
Poudarjamo, da ne zbiramo nobenih dodatnih osebnih podatkov onkraj zgoraj opisanih podatkov.
3. Uporaba zbranih informacij
Informacije, zbrane s strani Google Adsense in Google Analytics, nam pomagajo izboljšati našo spletno stran, spremljati interakcijo uporabnikov in optimizirati vsebino, da bolje služimo našim obiskovalcem. Podatke uporabljamo v agregirani in anonimni obliki, ne pa jih povezujemo z nobenimi osebno prepoznavnimi informacijami.

4. Piškotki in podobne tehnologije
Naša spletna stran uporablja standardne piškotke, da izboljša vašo izkušnjo brskanja in zagotovi pravilno delovanje spletnega mesta. Ti piškotki so shranjeni na vaši napravi in ​​omogočajo spletnemu mestu, da vas prepozna ob ponovnih obiskih.

5. Deljenje podatkov in storitve tretjih oseb
Osebnih prepoznavnih informacij ne delimo s tretjimi osebami. Vendar vas obveščamo, da imata lahko Google Adsense in Google Analytics svoja lastna pravila o zasebnosti in prakse zbiranja podatkov. Svetujemo vam, da preučite njihova ustrezna pravila za več informacij.

6. Vaše pravice
Kot uporabnik imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov. To vključuje pravico do dostopa, popravka in brisanja vaših podatkov, pa tudi pravico do omejitve ali ugovora obdelavi. Če želite uveljavljati katero od teh pravic ali imate kakršne koli skrbi glede vaših podatkov, nas kontaktirajte preko kontaktne e-pošte.

7. Varnostni ukrepi
Ustrezen varnostni ukrepi so sprejeti za zaščito vaših osebnih podatkov in preprečevanje nepooblaščenega dostopa ali razkritja. Vendar vas opozarjamo, da noben varnostni ukrep ni popolnoma varen, zato ne moremo zagotoviti absolutne varnosti vaših podatkov.

8. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti
Pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodabljamo. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, in datum »Zadnja posodobitev« bo ustrezno revidiran. Svetujemo vam, da redno preverjate ta pravilnik o zasebnosti, da boste obveščeni o načinu, kako varujemo vaše podatke.

9. Kontaktirajte nas
Če imate kakršna koli vprašanja, skrbi ali zahteve glede tega pravilnika o zasebnosti, nas kontaktirajte preko kontaktne e-pošte.
Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani izkazujete svoje sprejemanje tega pravilnika o zasebnosti. Če se s tem pravilnikom ne strinjate, vas prosimo, da se izogibate uporabi našega spletnega mesta.

Kontakt e-pošta: info at imeinpriimek dot com

Zadnja posodobitev: 2023-08-01